Όροι χρήσης

 

Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 

1.       Εισαγωγή.

Η εταιρία με την επωνυμία «Ατζούτζουλας Κων. & Σια ΕΕ». » και διακριτικό τίτλο «FOXYSTAR », με έδρα το N. Ηράκλειο (Δ/ση Ρωμ. Μελώδού & αρ15, στο Ν. Ηράκλειο, ΤΚ:14122, Αθήνα, Ελλάδα. ), ΑΦΜ : 09995180, Δ. Ο. Υ. Ν. Ηρακλείου, Αριθμός ΓΕΜΗ: 005000401000 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., που χάριν συντομίας θα καλείται εφεξής ΕΤΑΙΡΙΑ παρέχει στους χρήστες της τη δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας της www. foxy. gr, η οποία περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της άνω εταιρίας, να ενημερωθούν για τα προϊόντα που προσφέρει η ΕΤΑΙΡΙΑ και να προβούν εάν το επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους σε αγορές προϊόντων.

2.       Πλαίσιο και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και εγγραφής.

                       I.            Για την περιήγηση στη σελίδα δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε ως χρήστης. Για την πραγματοποίηση αγοράς προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται να εγγραφείτε ως χρήστης δηλώνοντας ορισμένα στοιχεία και ειδικότερα να δηλώσετε το όνομα σας, ένα όνομα χρήστη, έναν κωδικό, επιβεβαίωση κωδικού, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), επιβεβαίωση διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες που ενδέχεται να σας ζητηθούν. Για τις ανάγκες της παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΧΡΗΣΤΗΣ (είτε είστε επισκέπτης είτε εγγεγραμμένος χρήστης)

                      II.            Η σχετική διαδικασία εγγραφής υποδεικνύεται από τα σχετικά εικονίδια στην ιστοσελίδα. Ενδέχεται η διαδικασία εγγραφής να τροποποιείται εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Οι πληροφορίες και τα στοιχεία που παρέχει ο ΧΡΗΣΤΗΣ κατά την εγγραφή του πρέπει να είναι ορθά, ειλικρινή, ακριβή, και πλήρη. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, σε περίπτωση κατά την οποία κάποιο από τα στοιχεία που έδωσε κατά την εγγραφή του αλλάξει, υποχρεούται να προβεί στην αντίστοιχη αλλαγή τους και στα πλαίσια χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας μέσω του εικονιδίου «ΕΓΓΡΑΦΗ»

                    III.            Η περιήγηση στην ιστοσελίδα καθώς και οι ανωτέρω αγορές θα διέπονται από ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις, όπως αυτοί προκύπτουν από τους παρόντες όρους χρήσης της ιστοσελίδας αλλά και από την κείμενη νομοθεσία και τους οποίους ο ΧΡΗΣΤΗΣ με την είσοδο του υποχρεούται να αναγνώσει και να αποδεχθεί ανεπιφύλακτα.

3.       Τροποποιήσεις.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η ΕΤΑΙΡΙΑ μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των όρων εντός των επιτρεπομένων ορίων του νόμου. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται την εν λόγω ιστοσελίδα.

4.        Παρεχόμενες πληροφορίες.

Μέσω της ιστοσελίδας της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για τα προϊόντα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες να είναι ορθές και ακριβείς με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή εκ γραφικής παραδρομής λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει χωρίς υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

5.        Υπερσύνδεσμοι –σύνδεσμοι.

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους ή συνδέσμους, προς ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτα πρόσωπα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δηλώνει ότι δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια αυτών των ιστοτόπων ούτε για τη διαθεσιμότητά τους. Περαιτέρω ενημερώνει το ΧΡΗΣΤΗ, ότι η καθεμία από τις ιστοσελίδες διέπεται από δικούς της όρους χρήσης, για τους οποίους ουδεμία ευθύνη φέρει και συνιστά στο ΧΡΗΣΤΗ να λάβει γνώση του περιεχομένου τους πριν περιηγηθεί τις ιστοσελίδες.

6.        Αποθήκευση – Εκτύπωση όρων.

ΧΡΗΣΤΗΣ έχει δυνατότητα να προβεί στην αποθήκευση ή εκτύπωση του συνόλου των όρων χρήσης.

7.        Επικοινωνία.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στον αριθμό τηλεφώνου 00302102820067.

8.       Κατοχή δικαιωμάτων.

        Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στην ΕΤΑΙΡΙΑ ή σε τρίτα πρόσωπα συμβατικά συνδεόμενα με αυτήν. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δηλώνει ότι ενδεικτικά και όχι περιοριστικά ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος foxy. gr, που προβάλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.foxy.gr, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις πνευματικής ή /και βιομηχανικής ιδιοκτησίας με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ, εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.

Συνεπώς, ο ΧΡΗΣΤΗΣ απαγορεύεται να χρησιμοποιεί τα ανωτέρω για εμπορικό ή επιχειρηματικό σκοπό. Επιπλέον, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα της ETAIΡΙΑΣ και της ηλεκτρονικής της τοποθεσίας foxy. gr με τρόπο που να προσβάλλουν και ενδέχεται να της δημιουργήσουν ζημία.

9.       ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

                            I.            Η τήρηση του απορρήτου εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ στην οποιαδήποτε συναλλαγή της με το ΧΡΗΣΤΗ αποτελεί προτεραιότητά της. Οποιαδήποτε διαβίβαση πληροφορίας ή στοιχείου από τον ΧΡΗΣΤΗ στην ΕΤΑΙΡΙΑ είναι εμπιστευτική και ενδεχόμενη χρήση τους λαμβάνει χώρα μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Όλα τα δεδομένα – πληροφορίες κρυπτογραφούνται, όπου αυτό είναι απαραίτητο, και σε κάθε περίπτωση φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

                          II.            Σε κάθε περίπτωση η ΕΤΑΙΡΙΑ επισημαίνει στο ΧΡΗΣΤΗ, ότι θα πρέπει και ο ίδιος να μεριμνά για τον εμπιστευτικό και απόρρητο χαρακτήρα των ανωτέρω πληροφοριών και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα καθώς και να προβαίνει μετά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε συναλλαγής με την ΕΤΑΙΡΙΑ σε ασφαλή έξοδο από το λογαριασμό του. Η ασφαλής πρόσβαση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, προκείμενου ο ΧΡΗΣΤΗΣ να προβεί σε εξ αποστάσεως αγορά προϊόντων, επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης από το ΧΡΗΣΤΗ ενός Κωδικού Εισόδου (όνομα χρήστη ) και ενός Προσωπικού Μυστικού Κωδικού Ασφαλείας (κωδικός). Μέσω της καταχώρησής τους ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να έχει απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Η ΕΤΑΙΡΙΑ επισημαίνει στο ΧΡΗΣΤΗ ότι μόνο αυτός, μέσω των ανωτέρω κωδικών έχει πρόσβαση στα στοιχεία του και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας τους έναντι τρίτων προσώπων. Σε περίπτωση απώλειας ή παρά τα ανωτέρω καθοιονδήποτε τρόπο ανακοίνωσης του κωδικού υποχρεούται ο ΧΡΗΣΤΗΣ να ειδοποιήσει άμεσα την ΕΤΑΙΡΙΑ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της δεν ευθύνεται για την ενδεχόμενη χρήση του μυστικού κωδικού από τρίτο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

                         III.            Η ΕΤΑΙΡΙΑ για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος χρησιμοποιεί υψηλό πιστοποιητικό ασφαλείας SSL 256-bit, στους ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ / ΧΡΗΣΤΕΣ κατά την πλοήγηση τους στην παρούσα ιστοσελίδα.

Στην παρούσα ιστοσελίδα εμφαίνονται τα κάτωθι αναγνωριστικά πιστοποίησης.

       Λουκέτο - Διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο, που εμφανίζεται στην μπάρα διεύθυνσης του browser, όταν η τοποθεσία είναι ασφαλής.

       Περιβάλλον https - To URL μιας ασφαλούς τοποθεσίας ξεκινάει με https αντί για http. Το "s" αντιστοιχεί στη λέξη secure.

       Πράσινη μπάρα - Το πράσινο χρώμα στην μπάρα διευθύνσεων του browser υποδηλώνει τη χρήση Extended Validated πιστοποιητικού.

       Trust seals - Εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, για να υποδείξουν πως οι τοποθεσίες είναι ασφαλείς και ελεγμένες από τους παρόχους.

Η πρόσβαση στα συστήματα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ (servers) ελέγχεται από firewall.

                        IV.            Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επισημαίνει ότι είναι ευθύνη του ΧΡΗΣΤΗ να εξασφαλίσει τον κατάλληλο εξοπλισμό, που θα του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα και να φιλτράρει οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον υπολογιστή του όπως ενδεικτικά ιούς (viruses), σκουλήκια (Worms), δούρειους Ίππους (Trojan horses), Spyware κ. λ. π. Δεν θεωρείται υπεύθυνη η ETAIΡΙΑ για απώλειες ή ζημίες, που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ, ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. 

Β. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

1.       Η τήρηση του απορρήτου εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ θεωρείται, όπως ήδη ανωτέρω αναφέρεται, δεδομένη.

2.       Για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται να εγγραφείτε ως ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώνοντας ορισμένα στοιχεία για τα οποία μάλιστα δεσμεύεστε ότι είναι αληθή και ακριβή και οφείλετε προς τούτο να τα επικαιροποιείτε σε περίπτωση αλλαγής τους. Με την εγγραφή του ο ΧΡΗΣΤΗΣ αυτόματα συναινεί στη συλλογή των στοιχείων αυτών εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Περαιτέρω για την πραγματοποίηση αγορών θα ζητηθούν και περαιτέρω στοιχεία από το ΧΡΗΣΤΗ. Με την καταχώρισή τους ο ΧΡΗΣΤΗΣ αυτόματα συναινεί στη συλλογή των στοιχείων αυτών εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει τη συναίνεσή του ή αυτό επιβάλλεται εκ του νόμου, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

3.       Σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει τα δικαιώματα, τα οποία προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία και ιδίως τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης των άρθρων 11-13 του Ν. 2472/1997.

4.       Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους ή συνδέσμους, προς ιστοσελίδες, οι οποίες ανήκουν σε τρίτα πρόσωπα. Η περιήγηση σε αυτές τις σελίδες διέπεται από τους δικούς τους όρους χρήσης και επομένως τη δική τους πολιτική για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για την οποία η ΕΤΑΙΡΙΑ ουδεμία ευθύνη φέρει και ο ΧΡΗΣΤΗΣ οφείλει να ενημερωθεί με δική του επιμέλεια πριν περιηγηθεί σε αυτές.

5.       Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο ΧΡΗΣΤΗΣ στη διάθεσή της ΕΤΑΙΡΙΑΣ με την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του.

6.        COOKIES. Η ΕΤΑΙΡΙΑ προκειμένου να συγκεντρώσει στοιχεία αναγνώρισης επισκεπτών ή/και χρηστών της ιστοσελίδας δηλώνει ότι κάνει χρήση κάποιων τεχνολογιών, όπως είναι τα cookies.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του επισκέπτη /χρήστη της παρούσας ιστοσελίδας χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν γνώση οπουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του.

Με την χρήση cookies δεν είναι δυνατή η εξακρίβωση της προσωπικής ταυτότητας του εκάστοτε ΧΡΗΣΤΗ. Σε κάθε περίπτωση με την κατάλληλη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησης από την πλευρά του εκάστοτε ΧΡΗΣΤΗ, δύναται ο τελευταίος να απορρίψει την χρήση των cookies. Αυτή η απόρριψη ενδέχεται να συνεπάγεται τη μη διαθεσιμότητα ορισμένων λειτουργιών.

Οι βασικότερες κατηγορίες cookies είναι οι ακόλουθες:

·         Cookies, που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης από τους χρήστες.

·         Cookies, που συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τρόπο χρήσης της παρούσας σελίδας των επισκεπτών /χρηστών τα και μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και ακολούθως βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. 

Γ1. ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ 

1.       Νομικό πλαίσιο και προϋποθέσεις.

                            I.            Οι κάτωθι αναφερόμενοι όροι πώλησης διέπουν ταυτόχρονα και παράλληλα με το σύνολο των όρων χρήσεων της παρούσας ιστοσελίδας τις πωλήσεις των προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ αναγνωρίζει ότι πριν προβεί στην αγορά προϊόντων ανέγνωσε τόσο τους όρους χρήσης όσο και τους όρους πώλησης των προϊόντων και τους αποδέχεται.

                          II.            Η αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν προς τούτο το νόμιμο δικαίωμα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και είναι ενήλικες και προϋποθέτουν την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον ΧΡΗΣΤΗ των όρων πώλησης αλλά και γενικά και των περιλαμβανομένων στη σελίδα αυτή όρων χρήσης, όπως αυτή κάθε φορά ισχύουν.

2.       Εγγραφή Χρήστη.

Για την πραγματοποίηση αγορών μέσω της ιστοσελίδας, απαιτείται να εγγραφεί σε αυτή ο ΧΡΗΣΤΗΣ (σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από την ιστοσελίδα ) και να δηλώσει τα προσωπικά στοιχεία του, όπως ήδη ανωτέρω στους γενικούς όρους περιγράφεται υπό στοιχ. Α.

3.       Δήλωση στοιχείων παραγγελίας.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ οφείλει κατά την παραγγελία του να δηλώνει ορθά και ακριβή στοιχεία. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ακυρώσει ή να διαφοροποιήσει την παραγγελία είτε αλλάζοντας το είδος των προϊόντων είτε την ποσότητα αυτών. Η ΕΤΑΙΡΙΑ συνιστά στο ΧΡΗΣΤΗ προς αποφυγή λαθών να προβαίνει σε λεπτομερή έλεγχο του συνόλου των στοιχείων της παραγγελίας πριν την αποστολή της.

4.       Παρουσίαση προϊόντων.

Για κάθε προϊόν γίνεται από την ΕΤΑΙΡΙΑ παρουσίαση αυτού και των βασικών χαρακτηριστικών του στην οικεία σελίδα. Παρά το γεγονός ότι έχει καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια από την ΕΤΑΙΡΙΑ, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ενδεχομένως να παρουσιάζουν διαφοροποίηση π. χ ως προς τον τρόπο εμφάνισης, το χρώμα, κ. λ. π. Ουδεμία ευθύνη φέρει η ΕΤΑΙΡΙΑ για ενδεχόμενες τέτοιου είδους διαφοροποιήσεις. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες για όποια προϊόντα προσφέρονται έχουν υπολογιστεί κατά προσέγγιση. Περαιτέρω ενδέχεται να διαφοροποιείται και η συσκευασία των προϊόντων. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων (09:00-17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) στη διεύθυνση Ρωμ. Μελωδού αριθμός 15, στο φαξ 0030210-2834251 (αριθμός τηλεφώνου 0030210-2820067) ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

5.       Περιγραφή διαδικασίας αγοράς.

                            I.            Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, για να προβεί σε αγορά των προϊόντων, που επιθυμεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ θα ακολουθήσει τα απαραίτητα βήματα, όπως αυτά εμφανίζονται στην οικεία σελίδα.

                          II.            Ειδικότερα, θα επιλέξει για το «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» του τα προϊόντα που επιθυμεί και τον τόπο παράδοσης, και θα αποστέλλει την παραγγελία του ακολουθώντας τα σχετικά εικονίδια και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία στην ιστοσελίδα και εφόσον έχει επιλέξει και τρόπο πληρωμής.

                         III.            Με την επιλογή του εικονιδίου «Παρακαλώ διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσης» ο ΧΡΗΣΤΗΣ αναγνωρίζει ότι έχει ενημερωθεί και αποδεχθεί το σύνολο των όρων χρήσης της ιστοσελίδας και ειδικά των όρων πώλησης και ιδιαιτέρα την τιμή των προϊόντων και τους όρους παράδοσης και αποστολής των προϊόντων.

                        IV.            Στην συνέχεια, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα ενημερωθεί από την ΕΤΑΙΡΙΑ, το συντομότερο δυνατόν, με e-mail, για να επιβεβαιωθεί ότι ελήφθη και ολοκληρώθηκε η παραγγελία του. Το εν λόγω e-mail σημαίνει ότι η παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ έγινε δεκτή και ότι η ΕΤΑΙΡΙΑ προέβη σε χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας του, αφού πρώτα ήλεγξε τα στοιχεία αυτής (στην περίπτωση που θα εξοφλήσει με αυτούς τους τρόπους).

6.       Δικαίωμα ελέγχου και μη αποδοχής της παραγγελίας.

Για τις παραγγελίες ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει, με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο με τον ΧΡΗΣΤΗ για να επαληθεύσει την ταυτότητά του πριν του αποστείλει την παραγγελία του. Η ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί επίσης το δικαίωμα να μην δεχτεί την παραγγελία σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως ενδεικτικά περίπτωση που το προϊόν δεν βρίσκεται διαθέσιμο ή αποσυρθεί κ. λ. π.

7.       Διαθεσιμότητα προϊόντων

Σε κάθε περίπτωση η ΕΤΑΙΡΙΑ δηλώνει ότι δύναται να πραγματοποιεί πωλήσεις των προϊόντων, που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της εντός των ορίων της διαθεσιμότητας αυτών και ότι ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα ενημερώνεται περί αυτού.

8.       Τιμές προϊόντων.

                            i.            Η ΕΤΑΙΡΙΑ δηλώνει ότι το κόστος των προϊόντων μπορεί να μεταβάλλεται και συνακόλουθα να μεταβάλλονται και οι τιμές των προϊόντων, που παρουσιάζονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δηλώνει ότι έχει λάβει τη δέουσα μέριμνα για την ορθή εμφάνιση του συνόλου της ιστοσελίδας και επομένως τόσο οι τιμές των προϊόντων όσο και η περιγραφή τους είναι ορθά καταχωρημένα στην ιστοσελίδα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παρέχει ορθή παρουσίαση των προϊόντων, όπως ενδέχεται π. χ λόγω διακοπής λειτουργίας της ιστοσελίδας ή εκ γραφικής παραδρομής να συμπεριληφθούν στην παρουσίαση των προϊόντων λανθασμένες τιμές κ. λ. π.

                          ii.            Η ΕΤΑΙΡΙΑ δηλώνει, ότι οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο, εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως εμφανίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Για την ασφάλεια και ορθή ολοκλήρωση των αγορών η ΕΤΑΙΡΙΑ συνιστά στο ΧΡΗΣΤΗ, εφόσον διαπιστώσει ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή ή παρουσιάζει προφανή σφάλματα στην περιγραφή του, πριν προχωρήσει στην παραγγελία του να επικοινωνήσει με το τμήμα Πωλήσεων (αριθμός τηλεφώνου 0030102820067) ή να αποστείλει e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στον αριθμό 00302102834251.

9.       Τρόποι πληρωμής προϊόντων

Η πληρωμή για την αγορά των προϊόντων πραγματοποιείται με κάρτες Visa, VisaElectron, MasterCard, Maestro, AmericanExpress με αντικαταβολή και με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

                            I.            Πληρωμή με κάρτα.

Εάν ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω κάρτας, το αντίστοιχο χρηματικό ποσό θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του ΧΡΗΣΤΗ μόλις η ΕΤΑΙΡΙΑ λάβει την παραγγελία του και αφού ελέγξει τα στοιχεία του.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ που θα επιλέξει πληρωμή με χρήση κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής) αποδέχεται, ότι υπόκειται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων σε περίπτωση κατά την οποία δεν της χορηγηθεί εξουσιοδότηση για πληρωμή από τον εκδότη της κάρτας.

Σχετικά με την ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών η ΕΤΑΙΡΙΑ ενημερώνει ότι αυτές διεκπεραιώνονται με τη χρήση της τεχνολογίας πληρωμών της ALPHA BANK, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ. Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΙΑ καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα.

                          II.            Πληρωμή με αντικαταβολή.

Εάν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πληρώσει τον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργάζεται η ΕΤΑΙΡΙΑ, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Τα παραγγελθέντα προϊόντα θα παραδίδονται στο ΧΡΗΣΤΗ μετά την καταβολή εκ μέρους του στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργάζεται η ΕΤΑΙΡΙΑ, του τιμήματος της παραγγελίας και τυχόν εξόδων αποστολής, για τα οποία θα έχει ενημερωθεί ευκρινώς και λεπτομερώς πριν την επιλογή του εικονιδίου «Επιβεβαιώστε την παραγγελία».

                         III.            Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιλέξει ως τρόπο πληρωμής να εξοφλήσει την παραγγελία του στον λογαριασμό της τράπεζας ALPHABANK με αριθμό 217 00 232 000 2221 ΙΒΑΝ GR 090 140 2170 217002320002221, οφείλει να αποστείλει το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 0030210-2834251 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις επιβεβαιώσει την σχετική κατάθεση η ΕΤΑΙΡΙΑ.

10.    Αποστολή & παράδοση

                     I.            Χρόνος παράδοσης προϊόντων.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ αναλαμβάνει να παραδώσει τα προϊόντα, μέσω της συνεργαζόμενης με αυτήν εταιρία ταχυμεταφορών, στην διεύθυνση που έχει δώσει ο ΧΡΗΣΤΗΣ, εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail), σύμφωνα με τα ανωτέρω. Η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών είναι η εταιρία FIS

                    II.            Δαπάνη αποστολής.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ δηλώνει ότι αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής μέσω της συνεργαζόμενης με αυτή εταιρίας ταχυμεταφορών για αγορές άνω των 25 ευρώ. Για κάθε άλλη περίπτωση σχετικά με τα έξοδα για την παράδοση, πάντα μέσω της συνεργαζόμενης με την ΕΤΑΙΡΙΑ εταιρία ταχυμεταφορών, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα έχει ενημερωθεί ευκρινώς και λεπτομερώς πριν την πραγματοποίηση της παραγγελίας του και την επιλογή του εικονιδίου «Επιβεβαιώστε την παραγγελία». Στην περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να του αποσταλούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα θα χρεώνεται επιπλέον και θα έχει εκ των προτέρων, πριν την πραγματοποίηση της παραγγελίας του την επιλογή του να αναφέρει την επιθυμία του στο «Σημειώσεις και ειδικά αιτήματα». Η ΕΤΑΙΡΙΑ θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ και θα έχει τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό.

                  III.            Λοιποί όροι αποστολής.

a.       Ο ΧΡΗΣΤΗΣ οφείλει να δηλώσει ορθά και ολοκληρωμένα τα στοιχεία, που απαιτούνται για την παράδοση άλλως η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για μη προσήκουσα παράδοση ή απώλεια των προϊόντων.

b.       Ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επιλέξει για την παράδοση του προϊόντος ή των προϊόντων που αγόρασε εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής του, οπότε η ΕΤΑΙΡΙΑ είναι αυτονόητο ότι δεν αναλαμβάνει οποιοδήποτε ευθύνη όπως π. χ έγκαιρης και προσήκουσας παράδοσης του προϊόντος ή οποιαδήποτε δαπάνη αποστολής και ως τρόπος πληρωμής εκ μέρους του ΧΡΉΣΤΗ δεν δύναται να επιλεγεί η αντικαταβολή.

11.    Δικαιώματα Χρήστη -Εγγυήσεις

                       I.            Σε περίπτωση ευθύνης της ΕΤΑΙΡΙΑΣ για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας οποιουδήποτε προϊόντος ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει δικαίωμα αντικατάστασης, διόρθωσης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων του ή μείωσης του τιμήματος, τηρούμενων όλων των κανόνων και των προϋποθέσεων περί αντικατάστασης ή υπαναχώρησης ή μείωσης του τιμήματος σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις περί πώλησης των άρθρων 534 Α. Κ. επ., της ΕΤΑΙΡΙΑΣ επιφυλασσόμενης όλων των δικαιωμάτων της και κυρίως του ελέγχου περί υπάρξεως ή μη ελαττώματος ή έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας.

                      II.            Επιπρόσθετα, στην περίπτωση των προϊόντων με μακρά διάρκεια ζωής, όπως π. χ τα σεσουάρ ή πρέσσες μαλλιών κ. λ. π, η ΕΤΑΙΡΙΑ αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους εντός της χώρας, εάν εμφανιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία τους για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αγορά του από το ΧΡΗΣΤΗ και εφόσον το πρόβλημα δεν οφείλεται σε κακή χρήση της συσκευής από τον ΧΡΗΣΤΗ, τηρουμένων των εκ του Νόμου προβλεπομένων.

                    III.            Στην περίπτωση των προϊόντων της προηγούμενης παραγράφου (προϊόντων μακράς διάρκειας), ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται μέσω υπερσυνδέσμου να πληροφορηθεί τις οδηγίες χρήσης, τους κινδύνους κατά τη χρήση τους κ. λ. π και στη συνέχεια να αποθηκεύσει ή εκτυπώσει αυτές τις πληροφορίες. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει δυνατότητα να προβεί στην αποθήκευση ή εκτύπωση του συνόλου των όρων χρήσης, όπως ανωτέρω έχει αναφερθεί και επομένως και των παρόντων όρων, που αφορούν στις εγγυήσεις.

12.    Αρχείο παραγγελιών.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ενημερώνει τον ΧΡΗΣΤΗ, ότι τηρεί ηλεκτρονικό αρχείο των παραγγελιών, στο οποίο δύναται να έχει πρόσβαση μέσω του εικονιδίου «Ο λογαριασμός μου». 

Γ2. ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

 I.        ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει τηρουμένης πάντα στης σχετικής νομοθεσίας να επιστρέψει το προϊόν ή τα προϊόντα, τα οποία αγόρασε σύμφωνα με την κάτωθι διαδικασία και εφόσον επιστρέψει και το παραστατικό πώλησης, που έχει λάβει από την ΕΤΑΙΡΙΑ.

1.       Δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά, στην οποία προέβη χωρίς να αναφέρει τους λόγους του εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ήμερα που ο ίδιος ή τρίτο πρόσωπο που έχει υποδειχθεί από αυτόν αποκτήσει την φυσική κατοχή του προϊόντος.

2.       Προθεσμία και τρόπος άσκησης δικαιώματος υπαναχώρησης.

Στην ως άνω υπαναχώρηση ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να προβεί, εφόσον ενημερώσει εντός της ανωτέρω προθεσμίας την ΕΤΑΙΡΙΑ είτε χρησιμοποιώντας το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, το οποίο (Κατεβάστε το έντυπο), το οποίο θα το συμπληρώνει και θα το στέλνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε κάνοντας οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση με την οποία εκδηλώνει την σαφή του βούληση να υπαναχωρήσει από την αγορά και επιστρέφοντας πάντα το προϊόν στην ΕΤΑΙΡΙΑ. Ειδικά στην περίπτωση αποστολής ηλεκτρονικά της δήλωσης υπαναχώρησης θα λάβει εντός 2 εργάσιμων ημερών επιβεβαίωση παραλαβής αυτής της υπαναχώρησης.

3.       Υποχρεώσεις Χρήστη.

                            I.            Ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει υποχρέωση να επιστρέψει τα αγαθά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που ανακοίνωσε στην ΕΤΑΙΡΙΑ σύμφωνα με τα ανωτέρω την απόφαση του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Η ως άνω προθεσμία τηρείται εάν ο ΧΡΗΣΤΗΣ στείλει πίσω τα αγαθά πριν από την εκπνοή της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών.

                          II.            Τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι αποσφραγισμένα, χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την ΕΤΑΙΡΙΑ συνοδεύονται είτε από ένα καρτελάκι ή αυτοκόλλητη ετικέτα αναγνώρισης μιας χρήσης, τα οποία δεν θα πρέπει να αφαιρεθούν είτε σε κάθε περίπτωση φέρουν ορισμένη συσκευασία, η οποία δεν θα πρέπει να έχει υποστεί ζημία προκείμενου είναι δυνατή η αποδοχή του επιστραφέντος προϊόντος από την ΕΤΑΙΡΙΑ.

                         III.            Ο ΧΡΗΣΤΗΣ δε θα πρέπει να χειριστεί τα προϊόντα με τέτοιο τρόπο που να αλλοιωθεί εν γένει η συσκευασία τους γιατί σε αντίθετη περίπτωση τα προϊόντα ενδέχεται να μην γίνουν δεκτά. Τα προϊόντα πρέπει, σε κάθε περίπτωση, να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ φέρει την ευθύνη μόνο για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό, που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

3Β. Υποχρεώσεις Εταιρίας.

                                 I.            Η ΕΤΑΙΡΙΑ θα επιστρέψει κάθε δαπάνη, την οποία έλαβε από τον ΧΡΗΣΤΗ, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση.

                               II.            Κατά παρέκκλιση η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν υποχρεούται να επιστρέψει πρόσθετες δαπάνες που κατέβαλε ο ΧΡΗΣΤΗΣ π. χ εάν επέλεξε ταχύτερο τρόπο παράδοσης των προϊόντων με επιπλέον χρηματική επιβάρυνση από την κανονική.

                              III.            Η επιστροφή των χρημάτων από την πλευρά της ΕΤΑΙΡΙΑΣ θα γίνει με την χρήση των ιδίων μέσων πληρωμής, που ο καταναλωτής χρησιμοποίησε για την αρχική συναλλαγή. Ειδικώς στην περίπτωση, που ο ΧΡΗΣΤΗΣ είχε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, που θα υποδείξει ο ΧΡΗΣΤΗΣ, που θα έχει συμπληρώσει στο έντυπο της δήλωσης υπαναχώρησης ή θα έχει γνωστοποιήσει ταυτόχρονα με τη γνωστοποίηση οποιαδήποτε άλλης σαφούς δήλωσης με την οποία εκδηλώνει την σαφή του βούληση να υπαναχωρήσει από την αγορά. Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να υποδείξει τον τραπεζικό λογαριασμό ο ΧΡΗΣΤΗΣ και στην περίπτωση που έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

                             IV.            Η ΕΤΑΙΡΙΑ μπορεί να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

4.       Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ρητώς συμφωνείται ότι ο εκάστοτε ΧΡΗΣΤΗΣ δεν έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση για λόγους υγιεινής σε περίπτωση, κατά την οποία έχει αγοράσει προϊόντα προσωπικής περιποίησης και υγιεινής όπως π. χ ψαλιδάκια, κόπτες, τριχολαβίδες, λίμες, πινέλα, βούρτσες για τα οποία δεν είναι διακριτή η χρησιμοποίησή τους.

5.       Έξοδα αποστολής.

Όλα τα έξοδα αποστολής των προϊόντων, που επιστρέφονται κατόπιν υπαναχώρησης λόγω μεταμέλειας βαρύνουν τον ΧΡΗΣΤΗ είτε χρησιμοποιηθεί εκ μέρους του ΧΡΗΣΤΗ η συνεργαζόμενη με την ΕΤΑΙΡΙΑ, εταιρία ταχυμεταφορών είτε εταιρία της επιλογής του. 

II.        Επιστροφή λόγω υπαναχώρησης από αγορά ελλατωματικού προϊόντος ή λόγω αντικατάστασης αυτού.

Ρητώς συμφωνείται, ότι ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει σε κάθε περίπτωση δικαίωμα αντικατάστασης, διόρθωσης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων του ή μείωσης του τιμήματος, τηρούμενων όλων των κανόνων περί αντικατάστασης ή υπαναχώρησης ή μείωσης του τιμήματος σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις περί πώλησης των άρθρων 534 Α. Κ. επ., όπως ανωτέρω υπό στοιχ. Γ1. 11 υπό τον τίτλο «Δικαιώματα Χρήστη και Εγγυήσεις » περιγράφεται, της ΕΤΑΙΡΙΑΣ επιφυλασσόμενης όλων των δικαιωμάτων της και κυρίως του ελέγχου περί υπάρξεως ή μη του ελαττώματος ή συνομολογημένης ιδιότητας του επιστραφέντος προϊόντος. Σε όποια από τις ανωτέρω περιπτώσεις στον παρόντα όρο υπό στοιχ. Γ2ΙΙ απαιτηθεί επιστροφή του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής των προϊόντων, που επιστρέφονται βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΙΑ και πραγματοποιούνται με χρήση της συνεργαζόμενης με την ΕΤΑΙΡΙΑ εταιρία ταχυμεταφορών. 

Δ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του εθνικού, κοινοτικού δικαίου και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Οποιοσδήποτε όρος καταστεί αντίθετος με την ισχύουσα νομοθεσία παύει αυτοδικαίως να ισχύει χωρίς να επηρεάζεται η ισχύς των υπολοίπων διατάξεων, οι οποίες παραμένουν ισχυρές.

Οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων όρων γίνεται μόνο εγγράφως και έτσι μόνο αποδεικνύεται. Η ΕΤΑΙΡΙΑ έχει το δικαίωμα να αλλάζει τους ορούς και τις προϋποθέσεις κατά την κρίση της, γι’ αυτό συνιστά στο ΧΡΗΣΤΗ να ανατρέχει κάθε φορά σε αυτούς.

Ρητώς συμφωνείται ότι για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την εφαρμογή του συνόλου των παρόντων όρων χρήσης διέπονται, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια της πόλεως των Αθηνών.

 

Καλάθι αγορών 

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
  •  
  •  

Κατηγορίες