Βούρτσα Μαλλιών 4 Σε 1 Super Cushion Fuchsia

5,80 €
4,64 €
Άμεσα Διαθέσιμο
SKU: 1_04_00020_fuchsia
Βούρτσα ξεμπερδέματος και περιποίησης των μαλλιών - Super Cushion 4 σε 1, με μαλακά και ευλύγιστα δόντια. Κατάλληλη για στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.
 Πίσω στο: Βούρτσες Ξεμπερδέματος

Super Cushion 4 σε 1 Βούρτσα Μαλλιών

Βούρτσα μαλλιών με εργονομικό σχεδιασμό που περιποιείται και ξεμπερδεύει τα μαλλιά!
Τα έξυπνα δόντια βοηθούν στην απομάκρυνση του σμήγματος και της σκόνης από τους πόρους συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τρίχας.
Η βούρτσα τονώνει το κυκλοφοριακό στο κεφάλι και στη ρίζα της τρίχας, ενώ ξεμπερδεύει χωρίς να τραβάει τις τρίχες ελαχιστοποιώντας το σπάσιμο.
Τα ελαστικά δόντια προσδίδουν όγκο όταν βουρτσίζετε τα μαλλιά με φορά από την άκρη προς τη ρίζα.
Κατάλληλη για βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.

Integrated Bristle Technology: Τα δόντια είναι κατασκευασμένα ενιαία με το μαξιλαράκι της βούρτσας, με αποτέλεσμα να μην μειώνονται τα δόντια και τα μαλλιά να μην πιάνονται ανάμεσα στη βάση και τα δόντια!
Intelligent Teeth Formation: Τα δόντια είναι ανθεκτικά και ευλύγιστα ενώ γλιστρούν ανάμεσα στα μαλλιά χωρίς να δημιουργούν κόμπους.
Rounded Teeth: Τα ευλύγιστα δόντια με τις στρογγυλεμένες άκρες είναι σχεδιασμένα για να κάνουν μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και να αποτρέπουν την τριχόπτωση διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι.
Ergonomic Handle: Η αντι-ολισθιτική λαβή κάνει το χτένισμα πιο εύκολο καθώς δεν επηρεάζει το κράτημα της βούρτσας με στεγνό ή βρεγμένο χέρι και δεν αφήνει τη σκόνη ή τυχόν τρίχες να κολλήσουν επάνω. 

Υψηλή Ποιότητα/Κατασκευάζεται στην Korea.

Χρώμα: Φούξια-Σιέλ
Διαστάσεις: 23 x 7 cm