Η πληρωμή για την αγορά των προϊόντων πραγματοποιείται με κάρτες Visa, VisaElectron, MasterCard, Maestro, AmericanExpress με αντικαταβολή και με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης.

    I.            Πληρωμή με κάρτα.

Εάν ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω κάρτας, το αντίστοιχο χρηματικό ποσό θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του ΧΡΗΣΤΗ μόλις η ΕΤΑΙΡΙΑ λάβει την παραγγελία του και αφού ελέγξει τα στοιχεία του.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ που θα επιλέξει πληρωμή με χρήση κάρτας (χρεωστικής ή πιστωτικής) αποδέχεται, ότι υπόκειται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων σε περίπτωση κατά την οποία δεν της χορηγηθεί εξουσιοδότηση για πληρωμή από τον εκδότη της κάρτας.

Σχετικά με την ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών η ΕΤΑΙΡΙΑ ενημερώνει ότι αυτές διεκπεραιώνονται με τη χρήση της τεχνολογίας πληρωμών της ALPHA BANK, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ. Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΙΑ καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα.

  II.            Πληρωμή με αντικαταβολή.

Εάν επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, ο ΧΡΗΣΤΗΣ θα πληρώσει τον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργάζεται η ΕΤΑΙΡΙΑ, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Τα παραγγελθέντα προϊόντα θα παραδίδονται στο ΧΡΗΣΤΗ μετά την καταβολή εκ μέρους του στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργάζεται η ΕΤΑΙΡΙΑ, του τιμήματος της παραγγελίας και τυχόν εξόδων αποστολής, για τα οποία θα έχει ενημερωθεί ευκρινώς και λεπτομερώς πριν την επιλογή του εικονιδίου «Επιβεβαιώστε την παραγγελία».

 III.            Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ επιλέξει ως τρόπο πληρωμής να εξοφλήσει την παραγγελία του στον λογαριασμό της τράπεζας ALPHABANK με αριθμό 217 00 232 000 2221 ΙΒΑΝ GR 090 140 2170 217002320002221, οφείλει να αποστείλει το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 0030210-2834251 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις επιβεβαιώσει την σχετική κατάθεση η ΕΤΑΙΡΙΑ.